Pressemeddelelse: Oplev Ergosport.dk

Ergosport.dk er en helt ny webshop, hvor du kan købe alt til træning, sport og fitness.  

Din træning er vigtig for os. Vi har således kun varer som giver dig den mest optimale og bedste træning. Med stærke priser og en lang række af professionelt sportsudstyr, er du sikret alt til din foretrukne træningsaktivitet. Om du skal holde styr på træningen med SmartWatches, eller kunne tænke dig en sjov gadget såsom en massagegun, så har vi lige det som du står og mangler. Eller, du står måske og mangler noget helt basalt såsom nyt træningstøj og fitnesstøj, yogabolde og massagebolde, eller blot elastikker til at øge dit squat-game? Uanset hvad, så har Ergosport det du står og mangler – til den skarpeste pris.  

Hos os kommer god kundeservice og kvalitetsudstyr til lave priser i første række. Med vores bredde og alsidige udvalg af tilbehør og andet som fitness-hjertet begærer, kommer du aldrig til at gå ned på træningsudstyr igen. 

Er du også træt af at vente flere dage på at få din vare, og står du og har brug for nyt udstyr her og nu? Så er du kommet til det rette sted, for vi tilbyder nemlig 24 timers levering alle 365 dage om året. Det betyder, at du kan bestille i dag og modtage dine varer allerede i morgen. Så står du akut og mangler noget til næste træning eller sportsaktivitet, så skal du ikke længere bekymre dig. Faktisk, så kan du bare overlade det trygt til os. Vi går meget op i, at det skal være så enkelt som muligt, så bestiller du for 319 Kr., får du gratis levering! Med andre ord: Vi har gjort det enkelt og let, så du ikke skal tænke på andet end din træning. 

Din oplevelse og tilfredshed betyder rigtig meget for os. Vores support sidder derfor altid klar til at hjælpe og tage imod spørgsmål. Hos Ergosport er vi faktisk så glade for sport og fitness, at du får passioneret og kvalificeret vejledning og hjælp, når du ringer ind til os, eller kontakter os over e-mail. Ved du derfor ikke om sjippetovet er det helt rigtige for dig, eller om yogabolden kan hjælpe med præcist det du har brug for, så skal du ikke tøve med at tage fat i os. Vi sidder klar på telefon 71 74 76 10 og ved mail alle ugens hverdage fra 09.00 – 11.30, og svarer så snart vi kan. 

Vi får altid nye produkter hjem – til de bedste priser selvfølgelig, og i den altid bedste kvalitet. Så kom forbi vores webshop fra tid til anden, det kan nemlig være, at vi har fået lige det som du står og mangler – eller ikke vidste, at du manglede. Du kan også tilmelde dig vores nyhedsbrev, så bliver du automatisk opdateret og informeres, når vi får nyt udstyr og andet sport tilbehør hjem. Det er hurtigt og nemt, og kan altid afmeldes igen – uden binding. 

Bliv klar til din næste træningsrutine og workout med Ergosport. 

BalderClothes Lagersalg 2021

BalderClothes åbner op for 2021 med et kæmpe januarudsalg blandt deres store sortiment indenfor herretøj og accessories. BalderClothes åbnede i december måned op for deres showroom og butik på adressen indkildevej 4D, 9210 Aalborg SØ, og man vil fra januar 2021 kunne opleve deres store lagersalg af herretøj i en høj kvalitet til meget konkurrencedygtige priser. BalderClothes har drevet online webshop siden 2016, og vil nu også berige forbrugerne med den mulighed for at komme ind i deres butik og showroom for at se og prøve deres herretøj og mange accessories.

Du finder et bredt udvalg indenfor basic clothes som stilrene t-shirts der er designet med fokus på en maksimal komfort og strækmateriale, eller poloshirts der er skræddersyet med fokus på et enkelt men flot design. Det ser forhåbentlig lysere ud med arrangementer og events i 2021, end det har kunnet lade sig gøre i 2020. Så til dette lagersalg vil du kunne få opdateret hele din garderobe med herretøj til den moderne mand. Med et udvalg af håndsyede skjorter i dansk design, vil du kunne gøre dig klar til den helt store fest i 2021, og ønsker ud at gøre lidt ekstra ud af det når muligheden for fest byder sig igen, kan du også gøre en god handel ved køb af en slipsenål og slips eller butterfly.

Hvis du inviteres til en festlig begivenhed og mangler en god værtsgave til manden der har alt, kunne en BalderClothes skjorteholder være lige netop dét som værten ikke har i sin garderobe af accessories. 2020 har budt på mange nedlukninger hvilket desværre har resulteret i en kraftig begrænsning af festlige begivenheder, men muligheden for at benytte fitnesscentre har også oplevet nogle udfordringer. Til dette lagersalg vil du også kunne finde et stort udvalg af træningstøj og træningsudstyr så du vil kunne kickstarte dit 2021 med en masse hjemmetræning.

Mangler du noget nyt gear til at øge motivationen for din hjemmetræning indtil fitnesscentrene må åbne op igen, kan du gøre dig en god handel til BalderClothes lagersalg 2021. Udover du kan få opdateret garderoben med fitnesstøj og træningsudstyr, kan du også få fingrene i en massage gun der hjælper dig med at restituere ovenpå en god hjemmetræning.

BalderClothes lagersalg vil begynde den 4. januar 2021 og være tilgængeligt hele 2021 med løbende udskiftning af varer, tøjkollektioner og store besparelser på alt indenfor herretøj, accessories, træningsudstyr og træningstøj. Du kan selv følge med på deres facebookside for løbende opdateringer omkring lagerudsalget, og åbningen af det nye showroom og butik.

Så lad 2021 begynder med en god handel indenfor et bredt udvalg af varer, og se frem til et forhåbentligt mere festligt 2021 end hvad 2020 har haft at byde på. Du kan allerede nu se mere til de mange produkter du vil kunne opleve til lagersalget i 2021 inde på BalderClothes egen webshop.

Alle anbefalede sikkerhedsforanstaltninger omkring covid-19 fra myndighederne er overholdt med begrænset antal personer og afspritning. Der skal benyttes mundbind eller stofmasker, og disse kan også købes på adressen eller på BalderClothes webshop.

Ting at se i Himmerland

Vil du gerne på ferie i Himmerland i år? Læs med her for at få nogle gode råd om forskellige ting du kan se, mens du befinder dig oppe i Himmerland. Læs med her hvis det har interesse for dig. 

Smukke naturområder 

Der er nogle meget smukke naturområder oppe i Himmerland. Du kan for eksempel vælge at tage til Rold skov eller den store Økssø. 

Det kan være meget hyggeligt at vandre rundt i disse naturområder og få sig nogle nye indtryk. Langt de fleste af os bor inde i storbyer til hverdag. Og det er derfor rigtig rart at man i sin ferie kan rende ud i naturen og trække vejret dybt ned i lungerne. 

Ude i den smukke natur kan man hurtigt mærke ens sind falde til ro. Vi har det som regel bedre, når vi befinder os i noget smuk natur. Det er derfor det helt oplagte sted at søge hen, hvis du gerne vil have en meget afslappet ferie. 

Masser af kunstmuseum og kultur 

Det kan også være, at du rigtig godt kan lide at gå på kunstmuseum og opleve en masse kultur i din ferie. I så fald er det også en god ide at tage til Himmerland. Her kan du nemlig vælge at tage på museet Godthaab Hammerværk. Eller måske du skal på det store spejdermuseum i Himmerland?

Der er rigeligt med muligheder i Himmerland. Og det er derfor også det perfekte sted at søge hen, hvis man gerne vil have en ferie som dette. 

Hvor skal du bo henne i Himmerland? 

Du skal naturligvis også gøre dig nogle overvejelser om, hvor du skal bo henne i Himmerland. Du kan for eksempel book et sommerhus i Danmark her, hvis du gerne vil bo i sommerhus oppe i Nordjylland. Det kan være meget hyggeligt og der er ofte mange forskellige former for sommerhuse at vælge imellem. 

Alternativt kan du også vælge at bo på campingplads. Dette kan skam også være meget hyggeligt og kan være en god måde at lære andre mennesker at kende på. Hvis du er en rigtig social type, så bør du gå hen på en campingplads og slå dig ned i en uge eller mere. 

Der er også en vis frihed ved at tage på camping. På den måde kan man slå sig ned her i lande, hvor man gerne vil placere sig. Og man kan få lov til at se nogle smukke områder af det her land. 

 

 

iPad Covers

Tilføj til din iPad et solidt og stilrent iPad cover
Der findes et ocean af forskellige iPad covers.
De varierer i materialer, priser, typer og designs, og derfor er det vigtigt at vælge det rette cover til iPad, hvor pris og kvalitet går hånd i hånd. 
iPad covers er en nødvendighed til dig, der går op i din iPads helbred, da dets primære mission først og fremmest er at beskytte din hardware. 
Din iPad ligger på overflader og får konstant små ridser og skrammer på sig, hvorfor covers til iPad bare er nødvendigt at have. 
Blot aldrig din iPad! 

iPad skærmbeskyttelse er der mange, som ikke husker vigtigheden af, men det kan være forskellen mellem en dyr iPad skærmreparation eller ej. 
Har du et iPad cover, er din iPad beskyttet på bagsiden og i kanterne, men hvad med skærmen? 
Vælg kvalitet når du køber iPad skærmbeskyttelse, så du altid får det stærkeste med bedste funktionalitet. 
Tykkelse, transparenthed, montering og kraft er alle parametre, du skal overveje, så du undgår ringe iPad skærmbeskyttelse, der ikke virker.

skærmbeskyttelse til iPad giver dig de bedste muligheder for at forlænge levetiden på din iPad tablet markant. 
Vælg det skærmbeskyttelse, der giver dig mest for pengene, og som passer til din unikke iPad tablet. 
skærmbeskyttelse til iPad bør man ikke gå på kompromis med.

Et solidt iPad tastatur kan gøre en enorm forskel i dit daglige arbejde med din iPad. 
Foruden at finde det iPad tastatur, der passer til din type, skal du vælge et, der er nemt at sidde med og nemt for hænderne. 
Dit tastatur il iPad skal bruges mange gange og vil derfor tage meget slitage med tiden. 
Derfor er det vigtigt, at du køber et stærkt tastatur, der kan holde længe.
iPad tastaturer kommer i mange forskellige former og designs. 

Mange har endda indbygget cover deri, hvilket er intelligent og dermed sparer dig for en ekstra investering eller bøvl med at finde et cover, der matcher til din iPad og et eventuelt løst tastatur til iPad. 
iPad tastaturer fås til alle iPad modeller, og udvalget er dermed ekstremt stort. 
iPad tilbehør er alt, det der gør din brugeroplevelse bedre med din iPad. 
tilbehør til iPad indeholder derfor kabler, opladere, iPad covers, skærmbeskyttelse, iPad stande/holdere og lignende apparater. 

Alt hvad du kan tilslutte og bruge med din iPad, er tilbehør til iPad.
Det er noget, du ikke må gå ned på, og oftest finder du dit tilbehør til meget lave priser.
iPad tilbehør er alt, hvad du behøver til din iPad, og du må derfor aldrig gå ned på gadgets og essentielle ting som ladere og kabler, iPad holdere,  covers til iPad og skærmbeskyttelse. 
iPad cover læder er det stilrene valg, der giver dig lækkert kunstlæder i PU-kvalitet. 
Det er dit sikre valg til et klassisk udseende, som også er solidt og kan forebygge skaderne og altid se godt ud. 
Et lædercover kan oveni købet med tiden fremstå pænere efter lidt brug, hvor læderet er modnet og blevet mere rustikt.

cover til iPad med tastatur giver dig de bedste forudsætninger for at kunne udføre dit arbejde på en komfortabel og effektiv måde. 

Vælg et tastatur der kan bruges alle steder, så du altid er dækket ind og kan arbejde længe og vælg et tastatur, der kan holde længe.