Arbejdet for en landinspektør

Arbejdet for en landinspektør kan være meget omfattende. Efter en 5-årig lang uddannelse, er en landinspektør parat til at tage imod de mange forskellige opgaver. Der skal blandt andet laves en masse opmåling af bygninger og steder, som har brug for det. Landinspektøren skal være i tæt samarbejde med sine kunder og partnere, og skal have et overblik som kan vise dem et resultat visuelt både for kunderne og sig selv

 

Landinspektør i mange brancher

En landinspektør indgår i mange forskellige brancher. Det er en bred uddannelse som giver mange forskellige muligheder. Der er flere eksempler på hvad du kan lave som landinspektør, det kan for eksempel være arbejde inden for loven. Der snakker vi om landinspektørydelser til advokater.  

 

Hos Landsyd Landinspektører har vi et godt og traditionelt samarbejde med advokater rundt om i landet. Det har vi forbindelse med nogle af de matrikulære sager, som vi laver. Vi tilbyder desuden nogle ydelser, som er tilegnet specifikt til advokater. Et nyt tiltag i forhold til den digitale tingbog, består af GML-filer og krav om stedfæstelse af servituttet og bygnigner på lejet grund. En GML fil indeholder et kort, som viser hvor en servitut er placeret i forhold til den enkelte ejendom. Alle vil kunne udarbejde en GML-fil, dog kræver det en speciel software. Desuden vil det anbefales at det er en kvalificeret landinspektør, som foretager arbejdet med GML-filen. 

 

Hvis man derimod ser mod arkitektur, kan vi hos Landsyd landinspektører igen hjælpe dig. Lidt ligesom ved advokater, er vi klar på at blive partnere og arbejde i tæt fællesskab om jeres byggeprojekter. Vores ydelser til arkitekter kan indebære en række forskellige opgaver. 

Blandt andet snakker vi her om: 

 

  • Foretage os en undersøgelse af ejendomsforholdene, de naturmæssige forhold og andre bindinger på dit projekt. 
  • En udarbejdelse af plangrundlag 
  • Landinspektøren vil undersøge og redegøre for de eksisterende servitut forhold.
  • Vi tilbyder rådgivning i forhold til sikring af rettigheder gennem servitutter
  • Udarbejdelse af situationsplaner til byggerier som for eksempel nybyggerier eller tilbygninger
  • Landinspektøren sørger for afsættelse alt byggeri
  • Foretager sig opmåling af billedpunkter til visualisering

 

Hvis det er en entreprenør du har brug for, kan Landsyd Landinspektører hjælpe dig. Med 130 års god erfaring, kan vi blive din partner på dit projekt. Vi samarbejder tæt sammen med dig under projektet. Vi har stor forstand på de forskellige former for arbejdsgange op byggepladser og anlægsarbejder. Hos Landsyd Landinspektører sørger vi for der er god dialog omkring opgaven og løsningen vi skal komme frem til. Derudover holder vi altid styr på vores afsætning. 

Hvis der alligevel skulle ske et uheld, har vi naturligvis en dækkende ansvarsforsikring. 

 

LandSyd Landinspektører samarbejder med dig som entreprenør, og vi har stor indsigt i arbejdsgangene på alle former for byggepladser og anlægsarbejde. Vi sørger altid for, at der er en god dialog om opgavens løsning, og vi kontrollerer altid vores afsætninger.

 

Skulle uheldet alligevel være ude, har vi naturligvis en god ansvarsforsikring.

 

Vi kan tilbyde dig som entreprenør professionelt hjælp og partnerskab, som gavner dig og dit projekt på en positiv måde. 

Elcykel herre

Hos Scandinavian E-bikes er der et stort udvalg af elcykler. Det er danske designs samt kvalitets materiale fra store producenter rundt omkring i Europa. De har både cykler til damer og herrer, så der er en cykel til hver en sjæl. Der er herrecykler helt ned til 7.999,- kr. og helt op til 12.999,- kr. De vil være monteret med en motor enten foran eller bagved som vil være det der adskiller el-cyklen fra en normal cykel. Definitionen på en Elcykel er nemlig en cykel som er monteret med en el-dreven motor. En El-cykel er praktisk i for eksempel større byer som Århus og København. Der har vi et nemt køretøj som får dig til din destination flyvende, uden du skal tænke på at finde en parkeringsplads. Det er også derfor de er så populære især i de store byer. Der kan man se dem over det hele, og se hvordan folk bare glider gennem byen på en frisk og moderne el-cykel. De er yderst effektive, og med deres motorer kan de køre helt op til 90 km pr opladning. Hvis du selv kunne tænke dig, at få en Elcykel kan du købe den hos Scandinavian E-Bikes. På den måde kommer den cykel du får også til at være Dansk, så det vil ikke være langt fra noget du allerede kender godt når du handler hos Scandinavian E-Bikes. Du er også godt forsikret med din elcykel, da du selvfølgelig har krav på reklamationsret, hvis der skulle være en fejl med din el-cykel. På den måde kan du få pengene tilbage hvis der er en materiale fejl eller andre ting der er deres fejl. Din El-cykel kan også holde længe hvis du behandler den ordentligt. Det er ihvertfald anbefalet, så du kan få bedst og mest muligt brug ud af din fine Elcykel. Ligesom på en normal cykel vil man nødigt have uheld, og det er også derfor motorerne ikke kører når man er over 25 kilometer i timen. Det anbefales desuden også du kører med cykelhjelm for ydre at sikre dig i trafikken. Når du kører i trafikken skal du være opmærksom på bilisterne, og især i højresving. Man kan tit ende op i deres blinde vinkel og det er der det er farligt. Så selvom man kører på en splinterny fin elcykel fra Scandinavian E-bikes skal man altså være forsigtig i trafikken. Især fordi man oftest vil være højt oppe i fart, da der er en motor til at hjælpe. Scandinavian E-bikes er dog et glimrende valg i forhold til køb elcykel. De går nemlig ind for konceptet med E-handel at du kan nemt handle deres elcykler på nettet og så få dem til døren. Det er som at handle efter tøj, bare med cykler. Du kan få din cykel leveret hjem til dig efter at have købt den på nettet, og det er derfor meget nemt at handle hos Scandinavian E-Bikes. Den elcykel du bestiller vil næsten være klar til brug lige fra modtagelsen.