Chiafrø gør dig sundere end aldrig før

Du har sikkert hørt om dem før, disse frø. Men hvad er det egentligt der gør, at de har fået denne enorme medie opmærksomhed de sidste par år?

Chiafrøs indhold er sundere end det meste

Noget af det der gør, at disse frø er SÅ sunde, er indholdet af omega-3 fedtsyrer. Disse fedtsyrer er også dem, der findes i fisk, og er sundt, selvfølgelig i en hvis mængde. Derudover indeholder de en meget stor mængde kostfibre, som det er der holder din mave afbalanceret, og sørger for du ikke har tynd mave. Man skal dog ikke have alt for mange kostfibre, men hvis man spiser en varieret kost, er det ikke det slemmeste du kan gøre for din krop, at spise lidt ekstra kostfibre. Der er desuden 6 gange så meget kalk i disse frø, som der er i mælk – og det siges jo, at man skal huske sin kalk, så man får sunde og raske knogler. Herudover er der 15 gange så mange antioxidanter i som i broccoli. Der er ingen grænse for, hvor sunde disse frø er. Sammenligner du det med andre sunde dagligvarer, er det blot en sammensætning af alt det der er bedst for kroppen, proppet ind i et enkelt frø.

Ulempen ved chiafrø

Der er endnu ikke fundet noget dårligt omkring disse frø, men man skal selvfølgelig indtage disse i en anstændig mængde. Bland det sammen i retter, og nyd alle de gode ting, som produktet indeholder. Den eneste ulempe, som vi kan finde, er at det er et dyrt produkt. Grunden til prisen er høj på produktet, er at det er forholdsvis nyt, og derfor er der ikke så mange konkurrenter endnu. Men det kommer, og prisen vil med sikkerhed falde på produktet.

Kilde: http://chiafrø.dk/

Chiafrø

Skriv et svar

Din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Disse HTML koder og attributter er tilladte: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>